Anti Rozatoare


MouseSTOP

Date tehnice:

Alimentare: 220 V
Frecventa 27 000 Hz
Unghiul de propagare: 90º
Puterea sonora: > 110 dB
Suprafata de emitere: 60 m²
Dimensiuni: 138 x 80 x 90mm
Greutate: 160 gr.

MouseSTOP

Informatii generale
Cea mai mica alarma cu ultrasunete si unde electromagnetice pentru indepartarea rozatoarelor din gama PEST-STOP, cu o suprafata de actiune de 60m². Ultrasunetele emise sunt inofensive pentru om, insa deosebit de deranjante pentru rozatoare. Astfel obtinandu-se gonirea lor din incaperile in care este montata alarma cu ultrasunete. Eficienta maxima a aparatului cu ultrasunet se constata dupa 10-15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze preventiv.  Acest dispozitiv cu ultrasunet, nu polueaza mediul, punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie. Se poate utiliza si chiar se recomanda acolo unde nu se pot folosi otravuri sau in combinatie cu metodele clasice.

Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul alarmei cu ultrasunet trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea dispozitivului cu ultrasunete este semnalizata de ledul rosu de pe partea frontala a alarmei. Ultrasunetelor se reflecta de ziduri si efectul maxim este obtinut in camera in care este montat aparatul, pentru a obtine si efect in camera vecina se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.


Ultrasonic Pestrepeller

Date tehnice:

Alimentare: 220 V
Frecventa 20 000 - 27 000 Hz
Unghiul de propagare: 130º
Puterea sonora: > 120 dB
Suprafata de emitere: 80 - 100 m²
Dimensiuni: diam. 105 x 92 x 78 mm
Greutate: 370 gr.

Ultrasonic Pestrepeller

Informatii generale
Dispozitiv cu ultrasunet ce alunga de pe o anumita suprafata rozatoarele: soareci, sobolani, dihori, etc. Ultrasunetele emise de aparat nu sunt sesizate de urechea umana, in schimb ele sunt perfect sesizate de rozatoare, iritandu-le auzul. aceasta face ca sa paraseasca acel spatiu ocolind raza de actiune. Eficienta maxima a aparatului de alungat rozatoare se constata dupa 10-15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze preventiv. Dispozitivul de indepartat rozatoare nu este daunator pentru oameni, animale sau pasari. Alarma cu ultrasunete este superioara altor metode de combatere a rozatoarelor (otravuri, capcane, etc.) nu polueaza mediul, punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie. Se poate utiliza si chiar se recomanda acolo unde nu se pot folosi otravuri sau in combinatie cu metodele clasice. Aparatul impotriva soarecilor se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde rozatoarele in anumite spatii. Important! Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor aparate, marindu-se eficienta.

Instalarea si functionarea
Este necesar sa se respecte regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzoru ce alunga soarecii, trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetelor se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.


DUAL Pestrepeller

Date tehnice:

Alimentare: 220 V, 50 Hz
Frecvenţă 24 000 - 45 000 Hz
Consum: 2.0W
Putere sonoră: 2 x 130 dB
Suprafaţa de acţiune: pana la 200 m²
Dimensiuni: 140 x 82 x 68 mm

DUAL Pestrepeller

Descriere generala
Dispozitiv importiva rozatoarelor cu ultrasunete pentru alungarea rozătoarelor precum şoareci, şobolani, dihori, etc.. Undele ultrasonice emise aparatul de alungat soareci sunt insesizabile pentru majoritatea oamenilor, însă deranjante pentru toate rozătoarele, ceea ce le obligă să plece din zona de acţiune a dispozitivului. Cele doua difuzoare alei dispozitivului AntiRozatoare asigură o suprafaţă de acţiune extinsă. Uşor de folosit – doar se introduce în priză şi se poziţionează astfel încât să aibă o cât mai mare deschidere la încăperea vizată. Aparatul antisoareci îşi face efectul într-o singură încăpere. Pentru spaţii mai mari se recomandă folosirea simultană a mai multor dispozitive cu ultrasunet.

Fără otrăvuri periculoase, fără chimicale toxice, fără capcane murdare.

Nu este dăunator pentru oameni, inclusiv copiii mici, alte echipamente electronice şi majoritatea animalelor de companie.


Attack Wave Pestrepeller

Date tehnice:

Alimentare: 220 V, 50 Hz
Frecventa 30 000 - 65 000 Hz
Puterea sonora: > 2 x 130 dB
Unghiul de propagare: 260º
Suprafata de emitere: pana la 450 m²
Dimensiuni: 120 x 90 x 70 mm
Greutate: 390 gr.

Attack Wave Pestrepeller

Informatii generale
Dispozitivul cu ultrasunete impotriva rozatoarelor,  emite ultrasunete ce alunga de pe o suprafata de pana la 450 m² rozatoarele: soareci, sobolani, dihori, etc. O particularitate importanta a acestui aparat AntiRozatoare, sunt doua difuzoare, in locul unui singur. Fapt care face unghiul de emisie a ultrasunetelor sa fie de 260º. Ultrasunetele emise dispozitivul  electronic impotriva rozatoarelor nu sunt sesizate de urechea umana, in schimb ele sunt perfect sesizate de rozatoare, iritandu-le auzul. aceasta face ca sa paraseasca acel spatiu ocolind raza de actiune. Eficienta maxima a aparatului cu ultrasunet se constata dupa 10-15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze preventiv. Dsipozitivul impotriva rozatoarelor nu este daunator pentru oameni, animale sau pasari. Alarma cu ultrasunet este superioara altor metode de combatere a rozatoarelor (otravuri, capcane, etc.) nu polueaza mediul, punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie. Se poate utiliza si chiar se recomanda acolo unde nu se pot folosi otravuri sau in combinatie cu metodele clasice. Alarma AntiRozatoare, se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde rozatoarele in anumite spatii.

Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzoarele aparatului pentru alungat soareci trebuie pozitionate cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetele se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul pentru indepartarea soarecilor, pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.


DUO PRO Pestrepeller

Date tehnice:

Alimentare: 220 V
Frecventa 25 000 - 65 000 Hz
Unghiul de propagare: 260º
Puterea sonora: > 2 x 130 dB
Suprafata de emitere: pana la 570 m²
Dimensiuni: diam. 119 x 98 x 88 mm
Greutate: 420 gr.

DUO PRO Pestrepeller

Informatii generale
Dsipozitivul cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, DUO PRO Pestrepeller este o alarma cu ultrasunete folosita pentru a alunga rozatoarele nedorite de pe o anumita suprafata. Aparatul pentru indepartarea rozatoarelor, prezinta o variatie a celui mai popular dispozitiv anti sobolani cu ultrasunete din gama noastra, si anume Attack Wave Pestrepeller, model care este folosit de mii de clienti in toata Romania. Fata de modelul amintit, DUO PRO Pestrepeller are incorporat si un difuzor de inalta frecventa fixa de 25kH cu emiterea de pulsuri ultrasonice (se poate vedea in partea superioara a aparatului), la care se adauga si cele doua difuzoare cu frecventa variabila de la 25.000 Hz pana la 65.000 Hz. Acest model AntiRozatoare va indeparta cu succes rozatoarele nedorite de pe o raza de pana la 570 m² spatiu deschis in interior si pana la 200 m² spatiu deschis in exterior. Alarma cu ultrasunete impotriva soarecilor se recomanda a fi lasata in functiune permanent - preventiv pentru a nu permite soarecilor si sobolanilor sa se intoarca in spatiile in cauza. Important! Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor dispozitive cu ultrasunet, marindu-se eficienta.

Instalarea si functionarea
Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul dispizitivului  pentru alungat soareci, trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului anti soareci este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetelor emise se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul pentru alungat soareci si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.


AUTO Pestrepeller

Date tehnice:

Frecventa: 16,000 – 22,000 Hz
(continuu variabila)
Consum curent: 20mA – 30mA
Alimentare: baterie auto 12V
Presiune sonora: 100 dB

AUTO Pestrepeller

Alarma cu ultrasunete pentru alungat rozatoare din autovehicule

Dispozitivul cu ultrasunet impotriva rozatoarelor AUTO Pestrepeller, alunga sau patrunderea rozatoarelor – soarecilor, sobolanilor, dihorilor, etc – in compartimentul motor al masinii care adesea distrug cablurile si izolatiile furtunelor, provocand pagube costisitoare. Daca rozatoarele deja au vizitat compartimentul motor – este recomandat de a spala spatiul pentru a anihila mirosurile care le atrag. Aceasta operatiune este indicat sa se realizeze de un personal calificat. Alarma "AntiRozatoare": AUTO Pestrepeller va fi montata in partea inferioara a compartimentului folosind surubul de fixare.

Dizpozitivul ultrasonic se alimenteaza de la bateria masinii, avand un consum foarte mic. Nu interfereaza in nici un fel cu sistemele autovehiculului.