Anti Cartita


Molechaser ECO

Date tehnice:

Alimentare: 6v (4 x 1,5V baterii R20) Dimensiuni: 37 cm(L) x 5.5 cm(Ø) Greutate: 165 gr. fără baterii Frecvenţa: 300 Hz Suprafaţa de eficienţă: până la 700 m²

Molechaser ECO

Descriere generala
Dispozitivul sonic Molechaser ECO, alunga cartitele si rozatoare subterane care aduc pagube gradinilor. Dispozitivul pentru alungat carite poate fi folosit in gradina, sera si in multe alte locuri. Sunetele deranjante emise de aparat, alunga rozatoarele pe o suprafata de 700m². Folosirea simultanta a mai multor dispozitive pentru alungarea cartitelor, mareste suprafata de actiune.

Modul de functionare
Dispozitivul impotriva animalelor subterane se introduce in pamant pana la limita inferioara a capacului. In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura - pilot, iar pamantul se taseaza in jurul aparatului, dupa introducere. Daca doriti sa protejati un teren cu o suprafata mai mare atunci se va utiliza mai multe aparate alungarea cartetilor simultan. In afara schimbarii bateriilor, aparatul nu necesita intretinere speciala. Bateriile se schimba la 4-6 luni (functionare continua, in functie de caracteristicile solului). 


Random Sonic Molechaser

Date tehnice:

Alimentare: 6v (4 x 1,5V baterii R20)
Dimensiuni: 41,5 cm(L) x 8 cm(Ø)
Interval de timp: 15 - 75 sec. aleator
Durata emisiei: 1,5 - 3,5 sec. aleator
Suprafata de eficienta: 1000 m²

Random Sonic Molechaser

Informatii generale
Random Sonic MoleChaser® este un dispozitiv folosit la indepartarea cartitelor si altor rozatoare subterane, care produc pagube in gradini. Particularitatea acestui dispozitiv pentru alungarea cartitelor fiind faptul ca zgomotul produs are un caracter aleator si impredictivul. Dispozitivul impotriva cartitelor dispune de functia de hibernare - economiseste curent intre emisii. Ceea ce permite aparatului sonic de alugat cartite sa functioneze pana la 10 luni de la un set de baterii R20. Se poate utiliza in gradini de zarzavaturi, sere, livezi, etc.

Sunetele emise de dispozitiv indeparteaza rozatoarele de pe o suprafata de 1000 mp. Folosirea simultana a mai multor aparate mareste corespunzator eficienta.

Modul de functionare
Aparatul impotriva animalelor subterane se introduce in pamant pana la limita inferioara a capacului. In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura - pilot, iar pamantul se taseaza in jurul aparatului, dupa introducere. Daca doriti sa protejati un teren cu o suprafata mai mare atunci se va utiliza mai multe aparate pentru alungarea cartitelor simultan. In afara schimbarii bateriilor, aparatul nu necesita intretinere speciala. Bateriile se schimba la 4-6 luni (functionare continua, in functie de caracteristicile solului). Aparatul functioneaza: 2 secunde emite sunete si 15 secunde este inactiv.


Motor Molechaser

Date tehnice:

Alimentare: 6v (4 x 1,5V baterii R20)
Dimensiuni: 41,5 cm(L) x 8 cm(Ø)
Greutate: 400 gr. fara baterii
Suprafata de eficienta: 1500 m²

Motor Molechaser

Informatii generale
Cel mai puternic aparat AntiCartita din gama PEST-STOP, Motor MoleChaser® este un dispozitiv folosit la indepartarea cartitelor si altor rozatoare subterane, care produc pagube in gradini. Particularitatea acestui dispozitiv pentru alungarea cartitelor,  fiind faptul ca in constructia lui este utilizat un motor pentru producerea vibratiilor si zgomotului deranjant. Acest fapt a permis marirea suprafetei de actiune a acestuia pana la 1500 m². Dispozitivul AntiCatrita va functiona 4 - 6 luni de la un set de baterii R20, in functie de caracteristicile solului. Se poate utiliza in gradini de zarzavaturi, sere, livezi, etc.
Sunetele emise de aparat indeparteaza rozatoarele de pe o suprafata de 1500 m². Folosirea simultana a mai multor aparate mareste corespunzator eficienta.

Modul de functionare
Dispozitivul impotriva animalelor subterane se introduce in pamant pana la limita inferioara a capacului. In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura - pilot, iar pamantul se taseaza in jurul aparatului, dupa introducere. Daca doriti sa protejati un teren cu o suprafata mai mare atunci se va utiliza mai multe aparate alungarea cartetilor simultan. In afara schimbarii bateriilor, aparatul nu necesita intretinere speciala. Bateriile se schimba la 4-6 luni (functionare continua, in functie de caracteristicile solului). Aparatul functioneaza: 2 secunde emite sunete si 15 secunde este inactiv.


SOLAR Molechaser

Date tehnice:

Alimentare: baterii solare si baterie
reincarcabila 700mA inclusa
Dimensiuni: 31 cm(L) x 15.2 cm(Ø)
Greutate: 345 gr.
Frecvenţa: 300 Hz
Suprafaţa de eficienţă: până la 700 m²

SOLAR Molechaser

Dispozitiv pentru alungat cârtiţe cu alimentare solară

Ţineţi cârtiţele departe de grădinile Dumneavoastră!

Descriere generala
Alarmă sonică pentru alungarea cartiţelor şi rozătoarelor de câmp, alimentată cu baterii solare. Pentru funcţionare continuă şi pe timp de noapte, aparatul pentru indepartarea catitelor include o baterie reîncărcabilă care se încarcă în timpul zilei. Tub din aluminiu cu rezistenţă înaltă şi excelente  proprietăţi de propagare a sunetului. Sistem eficient de generare a sunetelor deranjante. Dispozitivul impotriva cartitelor este simplu de utilizat, nu necesită întreţinere, doar ingropaţi aparatul AntiCartita în centrul suprafeţei afectate.

Eficient împotriva:
cârtiţelor
şobolanilor de câmp
a altor animale subterane

Fără gaz, capcane sau otrăvuri!