Anti Caine & Pisica


New!!! DogSTOP

Date tehnice:

Raza de actiune: pana la 10 m
Dimensiuni: 130 x 40 x 25 mm
Frecventa: 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 120dB
Alimentare: 1 buc. baterie alcalina 9V

New!!! DogSTOP

DogSTOP® reprezinta cel mai uman si sigur mod de a alunga cainii agresivi. De asemenea, acesta poate fi utilizat in scopuri de antrenament al cainilor, asociind actionarea ultrsunetelor cu o anumita comanda.

Dispozitivul cu ultrasunete impotriva cainilor si pisicilor,  DogSTOP® emite sunete cu o frecventa intre 25 kHz, care sunt inaudibile pentru om, insa pot fi auzite de caini. Aparatul AniCaini & AntiPisici, in cazul utilizarii corecte a ultrasunetelor, va indeparta un caine nedorit. Dispune de led cu flashuri luminoase pentru actiune sporita si pe timp de noapte. Folositi doar baterii alcaline, respectand polaritatea. Nu folositi aparatul asupra cainilor inofensivi. DogSTOP® va ajuta detinatorul acestuia in stabilirea unei limite de apropiere intre caine si persoana in cauza.


Super DogChaser Plus

Date tehnice:

Raza de actiune: pana la 12 m
Dimensiuni: 104 x 40 x 28 mm
Greutate: 55 gr. (fara baterie)
Frecventa: 20.000 - 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 130dB
Alimentare: 1 buc. baterie alcalina 9V

Super DogChaser Plus

Noul dispozitiv cu ultrasunete impotriva cainilor si pisicilor,  Super DogChaser® reprezinta un pas inainte in problema indepartarii cainilor agresivi. Acesta aparat pentru alungat cainii si pisicile este perfectionarea deja consacratului model DogChaser si este dotat cu acelasi puternic emitator de ultrasunete, cat si cu led-uri ultraable pentru a alunga animalele indezirabile si prin efectul optic al flash-urilor puternice.

Dispozitivul cu ultrasunete Super DogChaser® emite sunete cu o frecventa intre 20 si 25 kHz, care sunt inaudibile pentru om, insa pot fi auzite de caini. Aparatul, in cazul utilizarii corecte, va indeparta un caine nedorit. Pentru aceasta dispozitivul cu ultrsunet, trebuie directionat direct inspre cainele in cauza. Ultrasunetele emise de aparat vor deranja auzul cainelui, obligandu-l sa plece. Super DogChaser® va ajuta detinatorul acestuia in stabilirea unei limite de apropiere intre caine si persoana in cauza.


Animal Chaser

Date tehnice:

Dimensiuni: 145 x 138 x 82 mm
Greutate: 255 gr. (fara adaptor)
Alimentare: 220 - 240 VAC, 50/60 Hz
Consum: 1,5 Wt
Frecventa: 16 - 23 kHz (continuously variable)
Sound Pressure: 130 dB
Efficiency area: approx 100 m² open space

Animal Chaser

Dispozitivul cu ultrasunete impotriva cainilor si pisicilor AntiCaine si AntiPisica, Ultrasonic AnimalChaser® emite ultrasunete cu o putere de 130 dB si o frecventa intre 16.000 Hz si 23.000 Hz. Combinand acestea cu caracteristicele variabile ale sunetului, intrusii nu se vor obisnui niciodata cu sunetul emis de Ultrasonic AnimalChaser®.

Aparatul pentru indepartarea cainilor Ultrasonic AnimalChaser® alunga cainii, pisicile, veveritele si rozatoarele de camp de pe o suprafata de aprox. 600 m.p. de spatiu deschis, cu o raza de aprox. 15 m si un unghi de 90º. Ultrasonic AnimalChaser® include unitatea principala, adaptorul, carcasa si dibluri pentru montaj.


AnimalSTOP

Date tehnice:

Dimensiuni: 110 x 100 x 95 mm
Greutate: 360 gr. (unitatea principala + carcasa)
Alimentare: 9 V (2 baterii 9 V) sau adaptor 220 V, 50 Hz
Durata start-up: 30 secunde
Frecventa: 18 - 24 kHz (aleator si continuu variabil)
Raza actiune: cca. 100 m², suprafata - conica, cu unghi de 70º, la o distanta de max. 12 m

AnimalSTOP

Dispozitivul pentru alungat Animal-Away® Plus, reprezinta o metoda umana, ecologica, eficienta si nelimitata de sursa de alimentare, in alungarea cainilor, pisicilor, iepurilor, veveritelor si a altor rozatoare de camp din curtile si gradinile Dvs. fara a le face vreun rau.

Dispozitivul cu ultrasunete impotriva cainilor si pisicilor Animal-Away® Plus, dispune de un Senzor Infra Rosu (SIR) pentru a monitoriza traficul pe o portiune conica, cu un unghi de 70º si o distanta de pana la 12 metri de la senzor, ceea ce inseamna aprox. 85 m² de spatiu deschis. Intrusii vor fi detectati odata ce intra in raza de actiune a senzorului si va fi declansate undele ultrasonice disconfortante. Noul aparat "AtiCaini" Animal-Away® Plus, va emite unde ultrasonice cu frecventa intre 18.000 si 24.000 Hz, aleator si continuu variabil pentru a alunga creaturile intruse. Dispozitivul pentru alungarea cainilor si pisicilor Animal-Away® Plus, se poate alimenta de la 2 baterii alkaline "9 V". Utilizarea senzorului infra rosu este aplicata pentru a reduce consumul de curent si a activa alarma ultrasonica doar cand este nevoie. Dispozitivul impotriva cainilor poate fi montat oriunde, chiar si in locuri unde lipseste alimentarea cu curent electric.

De asemenea, Animal-Away® Plus este dotat cu un flash pe partea frontala, constituit din doua leduri ultraalbe pentru extra eficienta impotriva animalelor indezirabile si pe timp de noapte.